obvestilo?

Gib-blog je blog, namenjem vsem dijakom Gimnazije Brežice, ki želijo pisati. Kar koli, kadar koli, o čemer koli in o komer koli.

Blog za vse GIB gimnazijce, ki razmišljajo širše.

Kontakt:
Lenyn, Nik, Vid, Matic

petek, 18. maj 2007

Predaja ključa

Četrti letniki, ajde bok, fajn ste bli :)
Maturantje so danes imeli dan zase in se poslavljali od naše Predrage (ali morda kmetije? ;) ), kar so dali glasno vedeti vsem :)

Zaradi enakih razlogov je danes predaja ključa bila. Pa tudi nogometna tekma.
Super tekma, sploh super pa je bilo videti profesorje igrati nogomet. Kar obvladajo, samo nismo jih navajeni v takih vlogah, kar je tekmo naredilo zanimivo :) Po končem rezultatu 1:1 in parih padcih in nekaj litrov vroče krvi, se je dogajanje preusmerilo na vrt, kjer je potekala predaja ključa.
Moram rečt, da mi je bilo kar dobro, ne da pa mi miru, ali so četri letniki zavestno primerjali gimnazijo s kmetijo, ki jo nihče noče in ali so bila vprašanja namerno malček provokativna. Mislim, da je bilo temu tako, vsa jim čast :)
Prireditev kot taka, mi je bila, kot že rečeno, dobro zastavljena, kot tudi izvedena, nekaj pa je bilo seveda odvisno tudi od kanditatov. Večina jih je bila kar v redu, moram rečt. Dočim bi za homo-dvojico rekel obratno. Saj je res, neke vrste fora je bil, fantič, v punco oblečen. Ampak...
Je res tako težko dobit deklino iz ekonomskega oddelka? Če so vsi ostali razredi imeli punco, zakaj je ne bi tudi oni? Na nek način so pri finalni nalogi goljufali, (če ne omenjam držanje mikrofona najmanj en meter stran) saj je bilo konkurenčnem paru in njegovi moški polovici dokaj težje zrecitirati erotično pesem pred celo gimnazijo, ker je moral možakar recitirati punci. Pri recitaciji ljubezenske pesmi na homo način, pa je stvar malček lažja. No, razen če je recitator bolj naklonjen moškemu spolu.
Biserček mi je bil tudi gospodič, ki je svojo naklonjenost razredniku pokazal na zelo, am, debilen način. No, ampak tudi taki moremo bit. Opažam, da dela trema grde stvari in pri takšnih izborih se kar rade kažejo svetu.
Drugače pa, prireditev se mi je zdela zanimiva, lepo izpeljana, dobro obiskana in upam, da bo naslednje leto vsaj tako dobra.

Nekaj mi pravi, da bomo kmalu deležni tudi kakšnih fotografij :)

7 komentarjev:

Vid. pravi ...

ja res je... pa un tip se vedno na kopinča spravla... že tam se je na knezu in kneginji, sj izbor je mnda kr ql biu... sam men sta bla unadva prov hecna... čeprav res beda da je bla takšna tale Lidija :) sicer pa boris a. novak 4 eva! :)

nika pravi ...

nasvidenje :(

Anonimni pravi ...

Fotografij ne bo.

nika pravi ...

nismo bli dost atraktivni

Lenart Senica pravi ...

?

Unknown pravi ...

4.D je prevzel vse skupi, tko da ostali četrti letniki nismo mel čist nč zraven in smo lahko samo od daleč opazovali, če smo..

Anonimni pravi ...

3.e so bli boljši kot pa uni g33ki.sicer sem navijal za 3.a